Erilaisia talon numerokylttejä

Kuten nykyään vähän kaikessa, löytyy myös talon numerokylttejä etsiville runsaasti erilaisia ja persoonallisia vaihtoehtoja. Digitalisaatio ja globalisaatio mahdollistavat loputtomat markkinat myöskin näille ja voit tutustua esimerkiksi aasialaisiin tai italialaisiin vaihtoehtoihin. Suomessa ehkä yleisimmin näkee joko lasisia tai metallisia talon numerokylttejä. Nykyään suurimmassa osaa kerrostaloissa käytetään nimenomaan lasisia, jotka toimivat samalla ulkolamppuina, joten itse numero on laitettu lasikupolin ulkopuolelle. Tämä mahdollistaa siis kaksi asiaa samaan aikaan. Rivi- ja omakotitaloissa käytetään myös paljon lasi- tai muovikupoleita, joissa on sama periaate, eli se valaisee samalla. Rivi- ja omakotitaloissa tosin on myös aina enemmän käytetty myös muita vaihtoehtoja, kuten vain pelkät metalliset kirjaimet tai vastaavat, sillä usein tällaisissa kohteissa itse löydettävyys ei ole se tärkein, joten itse talon numeroa ei sinällään tarvitse ulospäin mainostaa. Minkälaisia uusia mahdollisuuksia talon numerokyltteihin nykyään on tarjolla näiden tavallisten lasi- ja metallivaihtoehtojen lisäksi, siitä tässä enemmän.

Räätälöityjä vaihtoehtoja

Nykyään monet eri nettisivustot mahdollistavat niin sanotun suunnittelupalvelun. Tällainen suunnittelupalvelu antaa pohjaksi asiakkaan haluaman materiaalin ja pohjan, mutta itse tekstin, fontin, kirjainvärin, koon sekä kyltin värin voi itse määritellä. Tällainen mahdollistaa erilaisten variaatioden tekemisen ja asiakas saa varmasti persoonallisen ja haluamansa kyltin. Tällaisissa voi materiaaliksi valita esimerkiksi pellin, muovin, metallin, lasin tai puun. Tällaisia suunittelupalveluita löytää hyvin esimerkiksi Googlaamalla. Samalla palvelu laskee automaattisesti myös lopullisen hinnan ja toimitus saapuu suoraan kotiovelle.

Mikäli kävisi niin, että asiakas ei löydä kauppojen valikoimista, Googlesta tai eri suunnittelupalveluista kuitenkaan vieläkään ihan sitä napakymppiä, vaikka kaikki onkin käyty läpi. Monet numerokyltteihin erikoistuneet yritykset tarjoavat myös vain tietylle asiakkaalle tehtyjä uniikkeja, asiakkaan tiettyihin toiveisiin liittyviä kylttejä. Tällaiset toiveet käsitellään tietysti mahdollisuuksien mukaan, riippuen itse toiveesta. Eri yritykset suosittelevatkin, että erikoispyyntötapauksissa ollaan suoraan yhteydessä itse yritykseen esimerkiksi soittamalla tai sähköpostitse, niin voidaan sitten yhdessä asiakkaan kanssa keskustella suunnitelmasta ja mikäli se pystytään toteuttamaan. Yleensä yritykset tarjoavat vielä maksuttoman luonnoksen, jonka perusteella asiakas voi sitten tehdä lopullisen päätöksen. Tällaisissa tapauksissa voi pyytää muutamalta eri firmalta luonnokset, niin saa vähän laajempaa näkökulmaa.

Lisää talon numerokylteistä voit lukea esimerkiksi täältä: Hannah Hoijar


jaa